Open dag Oud Scherpenzeel

Zaterdag 9 september organiseert Vereniging Oud-Scherpenzeel een open dag. Van 13.00-17.00 uur bent u van harte welkom in het Koetshuis aan de Burgemeester Royaardslaan. Deze activiteit valt samen met de landelijke Open Monumentendag. In het documentatiecentrum is een tentoonstelling ingericht met als thema ‘Vakantie’. Naast het bekijken van de expositie kunt u in de vele fotoalbums bladeren. De collectie van Oud-Scherpenzeel telt inmiddels meer dan vijfendertig foto’s van  personen, bedrijven, scholen, verenigingen en oude dorpsgezichten. Alle afbeeldingen zijn gedigitaliseerd en eenvoudig terug te vinden op de computer. Ook is er een verzameling te zien van meer dan duizend historische voorwerpen die allemaal met de geschiedenis van Scherpenzeel te maken hebben. Als u geïnteresseerd bent in genealogisch onderzoek dan kunt u daarvoor eveneens terecht in ’t Koetshuis.
Het is altijd gezellig tijdens de open dagen: Scherpenzelers en oud-Scherpenzelers ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie aan de tafel in de bibliotheek.  

Agenda

Lid worden?

Oud Scherpenzeel heeft al 945 !!! leden! Lid worden van "Oud Scherpenzeel"? Kosten lidmaatschap per jaar: € 15,00 Ja, ik wil lid worden!